Prasa do ciasta do pizzy PR33 | podkład na pizzę z rantem
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 21 500,40 zł
Szczegółowe informacje
Dane techniczne
Waga:
96
Zasilanie:
230-400
Moc (kW):
4,75
Wymiary zewnętrzne:
470x590x830
Opis produktu
Opis:
- Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę
- W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez
- Płyty dociskające wykonane są z aluminum pokrytego specjalną, nieprzywierającą powłoką teflonową
- Prosta i precyzyjna regulacja grubości ciasta
- Łatwa w utrzymaniu czystości dzięki prostym powierzchniom, bez zakamarków
- Szybkie nagrzewanie
- Niezależne ustawienia temperatur płyty górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi i lampkami kontrolnymi
- Ruchoma osłona górnej płyty
- Prosta wymiana płyt teflonowych. dzięki zastosowaniu gwintowanych kołków
- Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 470x590x830
- Moc [kW]: 4,75
- Zasilanie [V]: 400
- Waga prasowanego ciasta [g]: 130-250
- Max. średnica ciasta [mm]: 330
- Waga [kg]: 96
Dlaczego warto wybrać prase do ciasta Resto Quality PR33?
- Prasa znacznie przyspiesza i ułatwia pracę w pizzerii
- Pizza jest formowana według indywidualnych wymagań
- Wysokiej jakości urządzenie produkowane we Włoszech
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski