Zamów bezpłatny katalog

lub pobierz w formie pdf

Kuchnie gazowe

Aktywne filtry

Nowoczesne kuchnie gazowe z piekarnikiem

Kuchnia gazowa to urządzenie służące do gotowania, smażenia, duszenia oraz pieczenia potraw. Wyposażone są w 2, 4, 6, 8 lub więcej palników, a także piekarnik. Kuchenki zasilane są najczęściej przy pomocy gazu ziemnego lub gazu z butli albo energii elektrycznej. Dobra, a przy tym funkcjonalna kuchnia gazowa to serce każdej restauracji. To właśnie na tym sprzęcie odbywa się jeden z niezwykle ważnych etapów przygotowania potraw, aby danie zostało odpowiednio przyrządzone, urządzenie powinno sprawnie działać.

Nasze przedsiębiorstwo oferuje w sprzedaży nowoczesne i wytrzymałe kuchnie gazowe do gastronomi. To, co nas wyróżnia spośród innych firm oferujących podobne produkty, to rzetelność, profesjonalizm personelu oraz szeroka wiedza merytoryczna z zakresu urządzeń kuchennych.

Funkcjonalne kuchnie gazowe do gastronomi

Posiadamy szeroki asortyment urządzeń kuchennych zarówno z piekarnikiem, jak i bez, o dużej pojemności gabarytowej doskonale sprawdzające się w przestronnych pomieszczeniach restauracyjnych oraz małe kuchenki idealne do małej gastronomi. Zakupiona u nas kuchnia gazowa z piekarnikiem  jest energooszczędna, bezawaryjna, a przy odpowiedniej konserwacji i użytkowaniu zgodnie z zaleceniami producenta posłuży przez wiele długich lat. Wszystkie metalowe elementy kuchenki gazowej do gastronomi zostały wykonane ze stali nierdzewnej odpornej na długotrwałe działanie wody, pary lub innych substancji. Dzięki wytrzymałym powłokom metalowym powierzchnie kuchni gazowej do gastronomi są wytrzymałe na zabrudzenia czy zarysowania, a przy tym zachowują czysty i estetyczny wygląd przez długi czas.

W ofercie naszej hurtowni znajdują się również kuchnie gazowe z piekarnikiem gazowym, wyposażone w nowoczesny termoobieg z funkcją regulacji temperatury. U nas możesz kupić kuchnię gazową do gastronomi posiadającą zabezpieczenie przed zalaniem palników. Dzięki takiej funkcji w razie rozlania się gorącej wody lub zupy na palnik, dysze nie ulegną zapchaniu ani awarii. Takie rozwiązanie gwarantuje bezpieczeństwo oraz komfort podczas pracy. W dużych lokalach gastronomicznych obsługujących po kilkadziesiąt, a nawet kilkaset gości dziennie lub firmach cateringowych, doskonałym rozwiązaniem może okazać się duża przemysłowa kuchnia gazowa posiadająca po dwa piekarniki i minimum 6 lub 8 palników. Umożliwi ona przygotowanie większej ilości dań jednocześnie, usprawniając tym samym pracę całej restauracji.