PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM
  • PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM
  • PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM
  • PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM
  • PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM
  • PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM
  • PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM

PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM

Indeks:
YG-00103
Marka:
Yato
Zapytaj o cenę

Zapytaj o cenę produktu

PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM

PATELNIA ZE STALI NIERDZEWNEJ 32CM


Prosimy wypełnić poniższe pola, obsługa sklepu skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to możliwe.

*

* Pola wymagane

Anulu lub 

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Średnica (mm):
320
Wysokość (mm):
50
Pojemność (L):
4
Pojemność (l):
4,0
Materiał wykonania:
stal nierdzewna 21/0
Wysokość:
50
Średnica:
320
Pojemność:
4,0
Mycie w zmywarce:
Tak

Opis produktu

Profesjonalna patelnia indukcyjna ze stali nierdzewnej, o średnicy 32 cm oraz pojemności 4,0 l. Patelnia YATO Professional Kitchen Equipment przeznaczona jest do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do smażenia wszelkiego rodzaju potraw. Wykonana jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 21/0, opracowanej specjalnie do użytku w gastronomii. Najważniejszą zaletą patelni wykonanych z tego rodzaju stali jest przewodzenie ciepła aż o 30% większe, w porównaniu ze standardowymi patelniami wykonanymi ze stali 304. Charakteryzuje je również podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów. Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni. Co ważne, patelnie wykonane ze stali typu 21/0 nie zawierają szkodliwych dla zdrowia ludzkiego manganu i niklu. Specjalna konstrukcja dna kapsułowego rozprowadza ciepło równomiernie po całej powierzchni spodu, co zwiększa stopień wykorzystania ciepła i efektywność gotowania. Przekłada się to bezpośrednio na ich jakość oraz komfort pracy kucharza. Takie rozwiązanie zmniejsza również ryzyko przypalenia potraw. Specjalna wkładka ferromagnetyczna w dnie pozwala na stosowanie patelni YATO na każdym rodzaju kuchenek, takich jak: - elektryczna - indukcyjna - gazowa - ceramiczna Boczne ściany patelni wykonane są z grubej stali, utrzymującej temperaturę dłużej niż standardowe naczynia ze stali typu 304. W patelniach YATO zastosowano wyjątkowo masywne i nienagrzewające się, solidnie zamocowane uchwyty. Gwarantuje to bezpieczeństwo i wieloletnią trwałość użytkowania. Przeznaczona do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do smażenia wszelkiego rodzaju potraw.