Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek SM380S
  • Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek SM380S
  • Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek SM380S
  • Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek SM380S
  • Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek SM380S

Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek SM380S

Indeks:
SM380S
Marka:
Resto Quality

29 992,32 zł Brutto

24 384,00 zł netto

30 480,00 zł netto Zniżka 20%

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 29 165,76 zł

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

{0}:

Opis produktu

Opis:

  • Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do formowania i wydłużania ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba
  • Znacznie przyśpieszy pracę w piekarni, sklepach, małych i średnich przedsiębiorstwach czy hotelach
  • Maksymalna długość formowanej bagietki to 75 cm
  • Bagieciarka wydłuża ciasto do każdego rodzaju pieczywa, o zakresie gramatur 50 - 1200 g.
  • Regulacja grubości ciasta odbywa się za pomocą ustawienia odstępów między walcami za pomocą dwóch dźwigni
  • Urządzenie wyposażone jest w taśmy przenośnikowe z powłoką filcową
  • Obudowa całkowicie wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Otwór załadowczy wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Wysuwana od frontu półka odbiorcza
  • Przycisk bezpieczeństwa
  • Silnik z napędem łańcuchowym

 

Wyposażenie opcjonalne:

  • Prowadnice do ustawienia pożądanej długości formowanego ciasta - 2 430 zł netto
  • Otwór załadowczy z ruchomą pokrywą do załadowania ciasta - 3 290 zł netto
  • Podstawa jezdna z półką - 2 180 zł netto

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 980x680x680
  • Zakres wagi ciasta [g]: 50-1200
  • Wydajność chwilowa [szt./h]: 1200
  • Maksymalna długość ciasta [mm]: 750
  • Moc [kW]: 0,37
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 250

 

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia