NÓŻ DO TRYBOWANIA 150MM
  • NÓŻ DO TRYBOWANIA 150MM
  • NÓŻ DO TRYBOWANIA 150MM
  • NÓŻ DO TRYBOWANIA 150MM

NÓŻ DO TRYBOWANIA 150MM

Indeks:
YG-02224
Marka:
Yato
Zapytaj o cenę

Zapytaj o cenę produktu

NÓŻ DO TRYBOWANIA 150MM

NÓŻ DO TRYBOWANIA 150MM


Prosimy wypełnić poniższe pola, obsługa sklepu skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to możliwe.

*

* Pola wymagane

Anulu lub 

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Materiał wykonania:
X50CrMoV15

Opis produktu

Opis produktu

Nóż do trybowania marki YATO o długości ostrza 160mm.

Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są:

  • bardzo ostre
  • trwałe
  • posiadają doskonałe właściwości tnące
  • łatwe do czyszczenia

Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii do trybowania, filetowania.

Wieloetapowy proces produkcyjny, przeprowadzony z zachowaniem najwyższych wymogów jakościowych zapewnia, że każdy z etapów, takich jak kucie, hartowanie, szlifowanie czy ostrzenie wykonane są bardzo starannie i precyzyjnie. Rezultatem tego jest nóż kucharski YATO.

Istotnym elementem noża YATO jest rękojeść. Wykonana z antypoślizgowego materiału posiada specjalnie wyprofilowany, ergonomiczny kształt, żeby zapewnić jak największy komfort pracy. Gładka powierzchnia, bez połączeń nitowanych, uniemożliwia gromadzenie się resztek co jest zgodne z wymogami HACCP
Ważnym zagadnieniem jest także kwestia bezpieczeństaw podczas użytkowania. Dlatego nóż YATO posiada specjalną nasadę przy połączeniu ostrza z rękojeścią. Zapobiega ona ześlizgnięciu się dłoni na ostrze eliminując ryzyko poważnego skaleczenia się.

Całkowita długość noża wynosi 290mm, a ostrza 160mm. Jego grubość 2,5mm gwarantuje bardzo dużą stabilność noża podczas pracy.

Nóż pakowany jest osobno w blister, estetycznie prezentującym się na regale sklepowym.

Parametry

  • Długość [mm]: 160 / 290
  • Grubość [mm]: 2,5
  • Materiał: X50CrMoV15