NÓŻ DO WĘDLIN 275MM
  • NÓŻ DO WĘDLIN 275MM
  • NÓŻ DO WĘDLIN 275MM
  • NÓŻ DO WĘDLIN 275MM

NÓŻ DO WĘDLIN 275MM

Indeks:
YG-02232
Marka:
Yato
Zapytaj o cenę

Zapytaj o cenę produktu

NÓŻ DO WĘDLIN 275MM

NÓŻ DO WĘDLIN 275MM


Prosimy wypełnić poniższe pola, obsługa sklepu skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to możliwe.

*

* Pola wymagane

Anulu lub 

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Średnica (mm):
1Zastosowanie\\do0krojenia0szynki,0wędlin,0serów0lub0łososiaMateriał0rękojeści\\PPMateriał0ostrzaiemiecka0stal0nierdzewna0X50CrMoV15Wykończenie0ostrza\\satynoweTwardość\\55-580HRCDługość0ostrza\\2900mmGrubość0ostrza\\2.50mmDługość0całkowita\\4250mm0
Wysokość (mm):
Zastosowanie\\do0krojenia0szynki,0wędlin,0serów0lub0łososiaMateriał0rękojeści\\PPMateriał0ostrzaiemiecka0stal0nierdzewna0X50CrMoV15Wykończenie0ostrza\\satynoweTwardość\\55-580HRCDługość0ostrza\\2900mmGrubość0ostrza\\2.50mmDługość0całkowita\\4250mm
Pojemność (L):
Zastosowanie\\do krojenia szynki, wędlin, serów lub łososiaMateriał rękojeści\\PPMateriał ostrzaiemiecka stal nierdzewna X50CrMoV15Wykończenie ostrza\\satynoweTwardość\\55-58 HRCDługość ostrza\\290 mmGrubość ostrza\\2,5 mmDługość całkowita\\425 mm
Materiał wykonania:
X50CrMoV15
Mycie w zmywarce:
Zastosowanie\\do krojenia szynki, wędlin, serów lub łososiaMateriał rękojeści\\PPMateriał ostrzaiemiecka stal nierdzewna X50CrMoV15Wykończenie ostrza\\satynoweTwardość\\55-58 HRCDługość ostrza\\290 mmGrubość ostrza\\2.5 mmDługość całkowita\\425 mm

Opis produktu

Nóż do wędlin marki YATO o długości ostrza 290mm.

Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są:

  • bardzo ostre
  • trwałe
  • posiadają doskonałe właściwości tnące
  • łatwe do czyszczenia

Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii. Szczególnie polecany jest do krojenia wędlin czy łososi.

Wieloetapowy proces produkcyjny, przeprowadzony z zachowaniem najwyższych wymogów jakościowych zapewnia, że każdy z etapów, takich jak kucie, hartowanie, szlifowanie czy ostrzenie wykonane są bardzo starannie i precyzyjnie. Rezultatem tego jest nóż kucharski YATO.

Istotnym elementem noża YATO jest rękojeść. Wykonana z antypoślizgowego materiału posiada specjalnie wyprofilowany, ergonomiczny kształt, żeby zapewnić jak największy komfort pracy. Gładka powierzchnia, bez połączeń nitowanych, uniemożliwia gromadzenie się resztak co jest zgodne z wymogami HACCP
Ważnym zagadnieniewm jest także kwestia bezpieczeństaw podczas użytkowania. Dlatego nóż YATO posiada specjalną nasadę przy połączeniu ostrza z rękojeścią. Zapobiega ona ześlizgnięciu się dłoni na ostrze eleminując ryzyko poważnego skaleczenia się.

Całkowita długość noża wynosi 425mm, a ostrza 290mm. Jego grubość 2,5mm gwarantuje bardzo dużą stabilność noża podczas pracy.

Nóż pakowany jest osobno w blister, estetycznie prezentującym się na regale sklepowym.