Dane techniczne
Temperatura min. (°C):
100
Temperatura max. (°C):
300
Opis produktu
przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na duszeniu, gotowaniu, smażeniu oraz grillowaniu. linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii nowoczesny design ergonomiczne pokrętła panel przedni grawerowany laserowo kontrolki pracy oraz zasilania system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania precyzyjny ręczny mechanizm przechyłu misy roboczej wąski wypływ misy płynnie regulowany stopień otwarcia pokrywy powierzchnia robocza misy 0.35m2 pojemność 58 l wydajność 200 kotletów/h regulacja temperatury w zakresie 60-300°C wymiary użytkowe misy: 510x686.5x160mm (6 mm poniżej krawędzi lejka) wyposażone w kran dopustu wody
Skrócony opis produktu
Wysokość - H: 850 mm Głębokość - D: 700 mm Szerokość - W: 800 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Częstotliwość: 50 Hz Pojemność - V: 58 l Moc elektryczna: 10.8 kW Karta gwarancyjna: 1 Marka: Stalgast Linia: 700 Masa: 150 kg