O 1221 i Plus Piec 12x GN 2/1 iniekcyjny

Indeks:
00029355
Marka:
Retigo / RM Gastro

98 203,20 zł Brutto

79 840,00 zł netto

99 800,00 zł netto Zniżka 20%

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 94 454,16 zł

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Waga:
210
Moc (kW):
37,1
Pojemność (GN):
12x GN 2/1
Wymiary (mm):
1111 x 1006 x 1377

Opis produktu

TECHNIKI GOTOWANIA Gorące powietrze 30 – 300 °C; Funkcja kombi - gorące powietrze/para 30 – 300 °C; Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C; Bio-gotowanie 30 – 98 °C; Regeneracja - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania; Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii; Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smaki; Automatyczny przedgrzew; Automatyczne chłodzenie; Manualne nawilżanie,Automatyczny start; WYPOSAŻENIE Automatyczne mycie; Książka kucharska (programy / kroki) 99/9; Rekuperator; AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności; ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary; ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością; Podwójna szyba w drzwiach - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi; Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia; 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza; Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo; Taktowanie wentylatora*** - 3 kroki dla jeszcze większej równomierności; Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie; Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody; Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy, 1 punktowa sonda; Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości; Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia; Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych; SERWIS System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych; BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera; SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach; Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową; DODATKOWE WYPOSAŻENIE Lewostronnie otwierane drzwi**; Wbudowany, zwijany prysznic ręczny*