Prasa do ciasta do pizzy | 33 cm | 400 placków/h | 3,6 kW | DEVIL 33
  • Prasa do ciasta do pizzy | 33 cm | 400 placków/h | 3,6 kW | DEVIL 33
  • Prasa do ciasta do pizzy | 33 cm | 400 placków/h | 3,6 kW | DEVIL 33
  • Prasa do ciasta do pizzy | 33 cm | 400 placków/h | 3,6 kW | DEVIL 33
  • Prasa do ciasta do pizzy | 33 cm | 400 placków/h | 3,6 kW | DEVIL 33
  • Prasa do ciasta do pizzy | 33 cm | 400 placków/h | 3,6 kW | DEVIL 33
  • Prasa do ciasta do pizzy | 33 cm | 400 placków/h | 3,6 kW | DEVIL 33

Prasa do ciasta do pizzy | 33 cm | 400 placków/h | 3,6 kW | DEVIL 33

Indeks:
Devil 33
Marka:
Resto Quality

22 169,52 zł Brutto

18 024,00 zł netto

22 530,00 zł netto Zniżka 20%

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 21 736,56 zł

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

{0}:

Opis produktu

Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczych
od 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy do ciasta. Dzięki dbałości o szczegóły, innowacyjności i włoskiemu designowi, sprzęty produkowane przez Zanolli są znane na całym świecie!

 

Opis:

  • Profesjonalna prasa do ciasta włoskiej produkcji pozwala na łatwe formowanie ciasta na pizzę
  • Dzięki prasie do ciasta, znacznie przyśpieszymy i ułatwimy codzienną pracę w pizzerii
  • Prasa działa automatycznie, co gwarantuje powtarzalność w produkcji jednakowych podkładów na pizzę
  • Dwie szybko nagrzewające się płyty gwarantują równomierne podgrzewanie ciasta
  • Płyty prasujące pokryte są nieprzywierającym materiałem
  • Niezależne dwa termostaty do regulacji temperatury górnej i dolnej płyty, z oddzielnymi intuicyjnymi wyświetlaczami cyfrowymi
  • Urządzenie wyposażone jest w timer pozwalający na regulację czasu prasowania ciasta
  • Prosta i precyzyjna regulacja grubości ciasta za pomocą dźwigni
  • Duża wydajność do 400 podkładów na godzinę
  • Urządzenie w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Solidna, trwała i wyjątkowo prosta w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości konstrukcja
  • Przeznaczona do pracy na klasycznym, włoskim cieście zawierającym mąkę, wodę, drożdże, sól i olej w różnych proporcjach, zależnie od receptury (należy unikać ciast zbyt twardych, zawierających jajka i/lub inne składniki)
  • Nie nadaje się do ciasta bezglutenowego
  • Zawartość wody w cieście powinna wynosić 50-60%

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 430x560x780
  • Maks. średnica ciasta [mm]: 330
  • Waga prasowanego ciasta [g]: 100/270
  • Wydajność [ciast/h]: 400
  • Moc [kW]: 3,6
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 97

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia