RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L
  • RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L
  • RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L
  • RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L
  • RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L
  • RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L

RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L

Indeks:
YG-00081
Marka:
Yato
Zapytaj o cenę

Zapytaj o cenę produktu

RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L

RONDEL DO SOSÓW ZE STALI NIERDZEWNEJ 24CM 3,4L


Prosimy wypełnić poniższe pola, obsługa sklepu skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to możliwe.

*

* Pola wymagane

Anulu lub 

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Średnica (mm):
240
Wysokość (mm):
7.50
Pojemność (l):
3,4
Materiał wykonania:
stal nierdzewna 21/0
Wysokość:
75
Średnica:
240
Pojemność:
3,4
Mycie w zmywarce:
Tak

Opis produktu

Profesjonalny rondel do sosów, o wymiarach 24x7,5 cm oraz pojemności 3,4 l.

Rondel do sosów YATO Professional Kitchen Equipment przeznaczony jest do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju sosów.

Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 21/0, opracowanej specjalnie do użytku w gastronomii. Najważniejszą zaletą rondli wykonanych z tego rodzaju stali jest przewodzenie ciepła aż o 30% większe w porównaniu ze standardowymi rondlami wykonanymi ze stali 304. Charakteryzuje je również podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów. Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni.

Co ważne, rondle wykonane ze stali typu 21/0 nie zawierają szkodliwych dla zdrowia ludzkiego manganu i niklu.

Specjalna konstrukcja dna kapsułowego rozprowadza ciepło równomiernie po całej powierzchni spodu, co zwiększa stopień wykorzystania ciepła i efektywność gotowania. Przekłada się to bezpośrednio na ich jakość oraz komfort pracy kucharza. Takie rozwiązanie zmniejsza również ryzyko przypalenia potraw.

Wkładka ferromagnetyczna w dnie pozwala na stosowanie rondli YATO na każdym rodzaju kuchenek, takich jak:

  • elektryczna
  • indukcyjna
  • gazowa
  • ceramiczna

Boczne ściany rondla są wykonane z grubej stali, utrzymującej temperaturę dłużej niż standardowe naczynia ze stali typu 304.

W rondlach YATO zastosowano wyjątkowo masywne i nienagrzewające się, solidnie zamocowane uchwyty. Gwarantuje to bezpieczeństwo i wieloletnią trwałość użytkowania.

Przeznaczony do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do gotowania wszelkiego rodzaju potraw.