Wilk do mięsa | przystawka do burgerów | 300 kg/h | 1,47 kW | 400V | TC 22 Polifemo
  • Wilk do mięsa | przystawka do burgerów | 300 kg/h | 1,47 kW | 400V | TC 22 Polifemo
  • Wilk do mięsa | przystawka do burgerów | 300 kg/h | 1,47 kW | 400V | TC 22 Polifemo

Wilk do mięsa | przystawka do burgerów | 300 kg/h | 1,47 kW | 400V | TC 22 Polifemo

Indeks:
TC 22 Polifemo
Marka:
Resto Quality

10 381,20 zł Brutto

8 440,00 zł netto

10 550,00 zł netto Zniżka 20%

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 9 564,48 zł

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

{0}:

Opis produktu

Opis:

  • Profesjonalny włoski przemysłowy wilk do mielenia mięsa o dużej wydajności z przystawką do burgerów
  • Idealnie sprawdzi się w restauracjach, stołówkach, szkołach, sklepach mięsnych, supermarketach, garmażeriach czy cateringach
  • Kompaktowy i nablatowy wilka do mięsa o dużej wydajności, znajdzie swoje miejsce w każdej kuchni
  • Mocny, wydajny, izolowany i chłodzony wentylatorem silnik
  • Wilk do mięsa TC 22 Polifemo przystosowany jest do pracy ciągłej!
  • Skrzynia przekładniowa ślimakową z podwójnym systemem uszczelniającym, ze stopniem ochrony IP 55 (opcjonalnie możliwość zwiększenia tej ochrony do IP 67 - za dopłatą)
  • Wysokowydajna demontowalna głowica mieląca, zapobiegająca przedostawaniu się ciepła z silnika na mielony produkt
  • Układ napędowy pracuje w kąpieli olejowej, zapewniając tym samym długą żywotność
  • Taca podawcza wyposażona została w mikrowyłącznik bezpieczeństwa
  • Wytrzymała obudowa i wszystkie elementy mające styczność z żywnością wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304
  • Prosta w obsłudze i czyszczeniu
  • W standardzie w zestawie narzędzia Enterprise: ślimak, nóż i sito 4,5 mm oraz przystawka do burgerów
  • Przystawka do burgerów dostępna jest z 8 różnymi matrycami, jedna w cenie sprzętu (z wyjątkiem S8!, wymagana dopłata), możliwe zamówienie dodatkowych za dopłatą
  • Możliwość zamówienia urządzenia zasilanego na 230V – za dopłatą
  • 4 antypoślizgowe nóżki
  • Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP

 

Lista dostępnych matryc do przystawki do burgerów:

  • S1 Udko z kurczaka - ok. 105 g
  • S2 Owal - ok. 130 g
  • S3 Kulki mięsne - ok. 20 (x4) g
  • S4 Kwadrat - 100 x 100 mm - ok. 150 g
  • S5 Prostokątna - 100 x 125 mm - ok. 190 g
  • S6 Okrągłe - ø 110 mm - ok. 155 g (klasyczne)
  • S7 Okrągły - ø 100 mm - ok. 140 g (klasyczne)
  • S8 Regulacja od okrągłego do owalnego - 100 g - 200 g

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 500x440x526
  • Średnica sitka [mm]: 4,5
  • Wydajność [kg/h]: 300
  • Moc [kW]: 1,47
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 32

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia