WIDELEC DO MIĘSA 180MM
  • WIDELEC DO MIĘSA 180MM
  • WIDELEC DO MIĘSA 180MM
  • WIDELEC DO MIĘSA 180MM

WIDELEC DO MIĘSA 180MM

Indeks:
YG-02216
Marka:
Yato
Zapytaj o cenę

Zapytaj o cenę produktu

WIDELEC DO MIĘSA 180MM

WIDELEC DO MIĘSA 180MM


Prosimy wypełnić poniższe pola, obsługa sklepu skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to możliwe.

*

* Pola wymagane

Anulu lub 

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Średnica (mm):
1Zastosowanie\\przyrządzanie0i0serwowanie0mięs,0niezależnie0od0ich0rodzajuMateriał0rękojeści\\PPMateriał0ostrzaiemiecka0stal0nierdzewna0X50CrMoV15Wykończenie0ostrza\\satynoweDługość0części0roboczej\\1800mmTwardość\\55-580HRCDługość0całkowita\\3100mm0
Wysokość (mm):
Zastosowanie\\przyrządzanie0i0serwowanie0mięs,0niezależnie0od0ich0rodzajuMateriał0rękojeści\\PPMateriał0ostrzaiemiecka0stal0nierdzewna0X50CrMoV15Wykończenie0ostrza\\satynoweDługość0części0roboczej\\1800mmTwardość\\55-580HRCDługość0całkowita\\3100mm
Pojemność (L):
Zastosowanie\\przyrządzanie i serwowanie mięs, niezależnie od ich rodzajuMateriał rękojeści\\PPMateriał ostrzaiemiecka stal nierdzewna X50CrMoV15Wykończenie ostrza\\satynoweDługość części roboczej\\180 mmTwardość\\55-58 HRCDługość całkowita\\310 mm
Materiał wykonania:
X50CrMoV15
Mycie w zmywarce:
Zastosowanie\\przyrządzanie i serwowanie mięs, niezależnie od ich rodzajuMateriał rękojeści\\PPMateriał ostrzaiemiecka stal nierdzewna X50CrMoV15Wykończenie ostrza\\satynoweDługość części roboczej\\180 mmTwardość\\55-58 HRCDługość całkowita\\310 mm

Opis produktu

Widelec do mięsa marki YATO o długości ostrza 180mm.

Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są:

  • bardzo trwałe i sztywne
  • łatwe do czyszczenia

Dzięki temu widelce do mięsa marki YATO doskonale nadają się do profesjonalnego wykorzystania w gastronomii. Szczególnie polecane są do hoteli, restauracji czy bufetów.

Wieloetapowy proces produkcyjny, przeprowadzony z zachowaniem najwyższych wymogów jakościowych zapewnia, że każdy z etapów, takich jak kucie, hartowanie, szlifowanie wykonane są bardzo starannie i precyzyjnie. Rezultatem tego jest widelec do mięsa YATO.

Istotnym elementem widelca YATO jest rękojeść. Wykonana z antypoślizgowego materiału posiada specjalnie wyprofilowany, ergonomiczny kształt, żeby zapewnić jak największy komfort pracy.

Gładka powierzchnia i starannie wypolerowane połączenia nitowe, uniemożliwiają gromadzenie się resztek co jest zgodne z wymogami HACCP.

Całkowita długość widelca wynosi 310mm, a zębów 180mm.

Widelec pakowany jest osobno w blister, estetycznie prezentującym się na regale sklepowym.