Wilk do mięsa Profi Line 12

Wilk do mięsa Profi Line 12

1 548,69 zł Brutto

1 259,10 zł Netto

Ilość

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Moc/napięcie (W/V):
1100/230
Szerokość:
220
Długość:
370
Napięcie:
230
Moc elektryczna:
750
Wymiary:
370x220x(H)440

Opis produktu

– Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii– Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium– Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej– Kołek dociskowy wykonany z polietylenu– Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)– Sitko o70 mm z otworami o6 mm wykonane ze stali nierdzewnej– Waga 19 kg – Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej– Wydajność chwilowa: 200 kg/h– Antypoślizgowe nóżki