CAMBRO taca Madeira 37x53cm brązowe drzewo oliwne

CAMBRO taca Madeira 37x53cm brązowe drzewo oliwne

Код:
ALMA3753/E90
Бренд:

69,74 PLN С НДС

56,70 PLN netto

63,00 PLN netto Сохранить 10%

Lowest price in the period of 30 days before current promotion: 65,31 PLN

Подробная информация

Технические данные

{0}:

Описание продукта

Dane techniczne:

wymiary: 37x53cm
kolor: E90 - brązowe drewno oliwne
- materiał: laminat ; powierzchnia o strukturze drewna
-taca nie posiada suchą strefę
-doskonała odporność na chemikalia
- dobra odporność na stłuczenia
- doskonała odporność na zaplamienia
-odporność na temperaturę: -10 do 100 stopni Celsiusza
- taca wypadła dobrze w teście suszenia
- gwarancja 1 rok
tacę można myć w zmywarce 1 x dziennie
- nie zaleca się używania tacy w wózkach grzewczych. Wszystkie tace laminowane muszą być suszone przed ułożeniem w sterty.

.

 

Opis firmy Cambro:

Kiedy Argyle Campbell po raz pierwszy otworzyli drzwi fabryki Cambro Manufacturing w 1951 roku, ich celem było stworzenie tacy w najwyższej możliwej jakości przeznaczonej do żywienia szpitalnego.
Od tego dnia minęło wiele lat w czasie których Cambro stało się liderem w zakresie jakości i innowacyjności oferując światu najbardziej kompletną gamę produktów dla różnych segmentów branży gastronomicznej. Pozostając wiernym pierwotnej wizji braci Campbell, to jest tworzeniu i dostarczaniu najbardziej innowacyjnych, trwałych i najwyższej jakości produktów dla przemysłu spożywczego, Cambro oferuje szeroki wybór tac, zastawy stołowej, produktów do prezentowania, przechowywania i przygotowywania żywności, systemów do transportowania żywności, systemów półkowych, innowacyjny system zmywania jak i rozwiązania w zakresie dystrybucji posiłków w placówkach opieki zdrowotnej.
Termosy transportowe Cambro pozwalają w łatwy sposób przewieźć potrawy w odpowiedniej temperaturze z kuchni na imprezę cateringową, do odległej stołówki czy w każde inne miejsce gdzie nie ma możliwości przygotowania potraw. W trakcie transportu izolowane termosy transportowe utrzymują temperaturę potraw przez wiele godzin.