Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 5 902,77 zł
Szczegółowe informacje
Dane techniczne
Szerokość (mm):
240
Głębokość (mm):
460
Wysokość (mm):
510
Moc (kW):
1,1
Napięcie (V):
400
Zasilanie:
elektryczne
Kolor:
inox
Materiał wykonania:
stal nierdzewna
Waga (kg):
23
Opis produktu
- Przeznaczony do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych
- Do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości
- Elegancka obudowa silnika wykonana z polerowanego odlewu aluminium
- Gardziel wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Demontowalna gardziel ze stali nierdzewnej
- Wentylowany silnik asynchroniczny, z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
- Liczba obrotów ślimaka: 140 obr./min.
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- W zestawie sitko z otworami śr. 6,5 mm oraz szarpak
- Taca z lejem załadowczym ze stali nierdzewnej
- Wydajność chwilowa: ok. 150 kg/h
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Otwór załadowczy: śr. 52 mm
- Średnica wyjścia gardzieli śr. 70 mm
- Waga: 23 kg