Piła do biszkoptu, HENDI, 620x120x(H)130mm

Piła do biszkoptu, HENDI, 620x120x(H)130mm

Indeks:
400098
Marka:
Hendi

810,72 zł Brutto

659,12 zł netto

749,00 zł netto Zniżka 12%

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 756,60 zł

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Szerokość (mm):
620
Głębokość (mm):
120
Wysokość (mm):
130

Opis produktu

Piła do biszkoptu firmy HENDI została zaprojektowana przy udziale mistrza świata w cukiernictwie – Pawła Mieszały. To niezawodny, precyzyjny, higieniczny i bardzo wytrzymały sprzęt do poprawnego i dokładnego przecinania wzdłużnego blatów biszkoptowych. Jest przeznaczony zarówno dla profesjonalistów, jak i mniej doświadczonych osób w cukiernictwie dzięki bardzo łatwej obsłudze i łatwym utrzymaniu w czystości.

  • Efektowny czarny design: obudowa wykonana z higienicznego anodowanego aluminium.
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, jedyne na rynku z atestem do kontaktu z żywnością, łatwo zdejmowane i nadające się do mycia w zmywarce – gwarantowana wysoka higiena pracy.
  • Nóżki wykonane z tworzywa PTFE, zapewniające komfortową pracę na każdym blacie.
  • Brzeszczot odpowiednio napięty i mocowany na frezowanym elemencie – nie wygina się i nie obraca podczas pracy.
  • Otwory na ostrze z obu stron takie same – możliwość przykręcenia nakrętki z lewej i prawej strony.
  • Wyposażona w miarkę umieszczoną na obudowie – możliwość regulacji grubości blatu biszkoptu: od 1 cm do 6 cm.
  • Zakres swobodnego krojenia blatów biszkoptowych zgodny ze standardem cukierniczym: 60x40 cm.
  • Możliwość dokładnego przecięcia biszkoptu okrągłego o średnicy: od ?5 cm do ?40 cm.
  • Długość ostrza: 57 cm, z regulowaną wysokością według miarki.