Urządzenie Sous vide GN 1/1
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 1 979,71 zł
Szczegółowe informacje
Dane techniczne
Szerokość (mm):
330
Głębokość (mm):
600
Wysokość (mm):
300
Zasilanie:
elektryczne
Temperatura min. (°C):
45
Temperatura max. (°C):
95
Pojemność (L):
20
Kolor:
inox
Materiał wykonania:
stal nierdzewna
Opis produktu
- Idealne do restauracji typu a la carte
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +45°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową
- Z uchwytami i kranem spustowym
- W zestawie separator, 6 przekładek ze stali nierdzewnej