Wałkowarka piekarnicza | wałkownica do ciasta SM520S
  • Wałkowarka piekarnicza | wałkownica do ciasta SM520S
  • Wałkowarka piekarnicza | wałkownica do ciasta SM520S
  • Wałkowarka piekarnicza | wałkownica do ciasta SM520S

Wałkowarka piekarnicza | wałkownica do ciasta SM520S

Indeks:
SM520S
Marka:
Resto Quality

21 923,52 zł Brutto

17 824,00 zł netto

22 280,00 zł netto Zniżka 20%

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 21 087,12 zł

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

{0}:

Opis produktu

Opis:

  • Profesjonalna nastawna wałkowarka, idealna do do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle
  • Znajduje idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, restauracjach, hotelach czy przedsiębiorstwach
  • Urządzenie nie „męczy ciasta, czyli nie niszczy jego struktury
  • Prosta obsługa kierunku przesuwu taśmy za pomocą przycisków
  • Wygodna precyzyjna regulacja grubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 1 do 30 mm
  • Urządzenie cechuje solidna konstrukcja z nowoczesnym, ergonomicznym designem
  • Prosty demontaż skrobaków bez konieczności użycia narzędzi
  • Możliwość rolowania wstęgi ciasta na wałek
  • Wysokiej jakości taśma robocza o szerokości 520 mm
  • Przycisk bezpieczeństwa
  • Po zakończeniu pracy, ramiona można unieść i zdemontować
  • Skrobaki można zdemontować w prosty sposób, bez konieczności użycia narzędzi
  • Osłony bezpieczeństwa, których podniesienie automatycznie zatrzymuje pracę maszyny
  • Wałkownica wyposażona w pojemnik na mąkę

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1460x940x550
  • wymiary zewnętrzne po złożeniu ramion [mm]: 800x940x665
  • Moc [kW]: 0,37
  • Szerokość wałka [mm]: 520
  • Długość ramion [mm]: 2x 670
  • Prędkość przesuwu taśmy [cm/s]: 50
  • Zakres regulacji grubości ciasta [mm]: 1-30
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 100

 

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia