Szczegółowe informacje
Dane techniczne
Napięcie:
230 V/ 400 V ( proszę o podanie przy zamówieniu jakie ma mieć napięcie)
Szerokość:
450 mm
Głębokość:
700 mm
Wydajność :
500-800 (szt./h)
Opis produktu
Kotleciarka to urządzenie służące do rozgniatania kawałków mięsa na plastry o jednakowej grubości; przyspiesza i ułatwia rozbijania mięsa.
Możliwość płynnej regulacji grubości zgniatanego mięsa w zakresie 0,4 do 35 mm gwarantuje nieograniczone możliwości stosowania do produkcji różnych
potraw.
Idealnie sprawdza się podczas przygotowania mięs w gastronomii i sklepach.
ZALETY PRODUKTU:
Rozgniata: kotlety, zrazy, sznycle, rolady, steki
- około 600 kawałków mięsa w ciągu godziny;
- mięso wieprzowe, wołowe, drobiowe;
- schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe zawijane, steki, sznycle, kotlet de volaille, befsztyk, bitki wołowe i inne
Skrócony opis produktu
Zdjęcia Poglądowe. Podstawa do kupienia osobno (850 zł netto)
Inne produkty w tej kategorii:
Miesiarka do farszu i mięsa | 42 l |...
17 330,00 zł netto
-20%
13 864,00 zł NETTO
17 052,72 zł BRUTTO