Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | FR500
  • Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | FR500
  • Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | FR500
  • Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | FR500

Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji bagietek | paluchów | dwa cylindry 50 cm | FR500

Indeks:
FR500
Marka:
Resto Quality

23 025,60 zł Brutto

18 720,00 zł netto

23 400,00 zł netto Zniżka 20%

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 19 886,64 zł

Szczegółowe informacje

Dane techniczne

Pojemność (kg):
40
Wymiary zewnętrzne (mm):
761x622x726
Waga:
103
Zasilanie:
230
Moc (kW):
2,5
Wydajność (kg/d):
450
Zużycie wody (l/h):
31

Opis produktu

Opis:

  • Profesjonalna bagieciarka piekarnicza przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów, rogalików, drożdżówek, bochenków chleba, spodów do ciasta, a nawet bułek do hotdogów poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta
  • Urządzenie idealne do piekarni, cukierni, małych i średnich przedsiębiorstw
  • Rogalikarka wydłuża i formuje ciasto w zakresie gramatury 20 – 1000 g
  • Maksymalna długość formowanego ciasta wynosi 50 cm
  • Prosta regulacja grubości ciasta poprzez ustawienie odległości między wałkami
  • Urządzenie wyposażone jest w taśmy przenośnikowe z wełnianą powłoką filcową
  • Dwa polerowane i chromowane wałki zamontowane na wysokiej jakości dodatkowo uszczelnianych łożyskach
  • Rogalikarka zapewnia doskonały i powtarzalny za każdym razem kształt ciasta
  • Chromowana powłoka wałków sprawia, że ciasto nie przywiera do ciasta
  • Możliwość przeniesienia uformowanego ciasta do przedniej (z tej samej strony, której było podawane przy obsłudze jednoosobowej) lub tylnej półki odbiorczej
  • Istnieje również możliwość odłączenia taśm rolujących, tak aby urządzenie służyło do rozwałkowywania ciasta na pizzę (spodów do pizzy)
  • Osłony zabezpieczające i dwie boczne ścianki wykonane ze stali nierdzewnej z dodatkiem specjalnego stopu nierdzewnego aluminium, polerowanego tak, aby nie osadzał się kurz i mąka
  • Przycisk bezpieczeństwa pozwalająca na awaryjne zatrzymanie pracy urządzenia
  • Nowoczesny design
  • Prosta w obsłudze i utrzymaniu w czystości konstrukcja, gwarantująca cichą i bezawaryjną pracę
  • Urządzenie wyposażone jest w nylonowe kółka ułatwiające przemieszczenie 
  • Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 880x880x1200
  • Moc [kW]: 0,55
  • Zasilanie [V]: 230/400
  • Szerokość wałka [mm]: 500
  • Zakres wagi ciasta [g]: 20 - 1000
  • Wydajność [szt./h]: 1000/1500
  • Waga [kg]: 145

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia