B1221b Piec Retigo 12x GN2/1 bojlerowy
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją: 104 796,00 zł
Szczegółowe informacje
Dane techniczne
Opis produktu
TECHNIKI GOTOWANIA
–Gorące powietrze
–Funkcja kombi - gorące powietrze/para
–Funkcja gotowania w parze
Bio-gotowanie
–Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania
–Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii○
–Timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce
–Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na utrzymywaniu jakości i temperatury potraw serwowania
–Delta T pieczenie/gotowanie - idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs
–Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smak
–Cook & Hold - piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania po zakończeniu obróbki termicznej
–Golden Touch - funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki
–Sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfi towanie, wędzenie - specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii
–Automatyczny przedgrzew
–Automatyczne chłodzenie
–Manualne nawilżanie
–Automatyczny start
–Easy Cooking
WYPOSAŻENIE
–Automatyczne mycie
–Książka kucharska (programy / kroki)99/91000/20–Rekuperator
–AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności
–ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary
–ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
–Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
–Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia
–Automatyczna klapka - system usuwania wilgoci, dla uzyskania lepszej chrupkości i idealnego koloru
–Automatyczny start
–7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
–Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
–Taktowanie wentylatora*** - 3 kroki dla jeszcze większej równomierności
–Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie3
–Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody
–6 punktowa sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy
–Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości
–Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
–Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
–Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych
SERWIS
–System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
–BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera
–SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach
–Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
DODATKOWE WYPOSAŻENIE
–Druga sonda temperatury
–Lewostronnie otwierane drzwi**
–Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi
–Wbudowany, zwijany prysznic ręczny***
–Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm
* Dotyczy tylko pieców konwekcyjno-parowych z bojlerem
** Dotyczy tylko modeli 623, 611, 1011
*** Nie dotyczy modelu 623